De Tolv Tegn på Stjernetegn - Horoskop Tegn Stjernetegn Astrologi


Personal OutlookVi er født på et givet tidspunkt i et bestemt sted og gerne vintage års vin vi har de kvaliteter af året og af den sæson, hvor vi er født. Astrologi ikke gøre krav på noget andet. " - Carl Jung


Søndag Skilte | Stigende Tegn Ascendanten | Månen Tegn
De Tolv stjernetegn tegn Astrologi

De tolv tegn på stjernetegn i vestlig astrologi er forstået af mange mennesker at antyde, at der kun er tolv typer af mennesker på planeten. Således har mange afskedige horoskop prognoser helt som for generelt at være nyttige. Vi har alle læst vores søn underskrive horoskop og spekulerede på, hvordan det kunne gælde for alle født i en given måned. I sandhed, vores astrologiske sammensætning består af meget mere end vores søn tegn. Det følger heraf, at mens søndag underskrive horoskoper er den mest almindelige type horoskop, de er måske det mindst nyttige. Der er mange astrologiske indflydelser, som kan give indblik i vores personlighed og indre oplevelser. Stil, sol underskrive horoskoper er noget nyttigt og er et godt udgangspunkt for at forstå astrologi og stjernetegn.

Få, der nogensinde har betragtet fortolkninger af tegnene ville tvist af erfaring, at vide, at nogen er en Jomfru eller en Fisk, for eksempel kan være et nyttigt værktøj til at forstå mere om denne person. Skytten er meget forskellig fra Vædderen, som Leo er fra Tvillingerne eller Kræft er fra Stenbuk. Tyren afviger fra Vandbærer, som Vaegten ikke fra Skorpionen.

Søndag tegn kan hjælpe dig med at forstå mere om dig selv. Der er mange andre faktorer, men vi vil begynde med at beskrive, hvad en søn tegn er, og hvad det normalt fortolkes til at betyde i astrologi og horoskop prognoser.

Hvad er Søn Tegne?

I vestlige astrologi, en søn tegn repræsenterer den konstellation, hvor solen er placeret i en persons fødsel (Natal) chart. I løbet af en given astrologiske måned stilling solen ligger inden for samme astrologiske konstellation for hver person, der er født i den pågældende måned overalt på kloden. Det er derfor, alle født i en given måned har samme søndag tegn.

Selvom dette er meget vigtigt, og generelt forstået, er der langt større kompleksitet i astrologien, ligesom universet er kompleks og mennesker er uendeligt enestående. Faktisk har de karakteristika, egenskaber og påvirkninger af alle tolv stjernetegn tegn er til stede i hvert enkelt individ. Hver persons fødslen chart er lige så unik, som hver enkelt borger. Hvordan kan det være?

Astrologi er født fra astronomi. De konstellationer fik navne når himlen blev kortlagt og Stjernetegn består af de tolv konstellationer svarende til det tegn. Kortet over universet indeholder de tolv tegn i dyrekredsen, generelt tegnes som en cirkel med 360 º repræsenterer jorden, med din placering og horisonten som en orientering punkt. De tolv tegn er inddelinger af cirklen. Hver af de tolv divisioner er kendt som et "hus". Forslaget om de konstellationer på tværs af himlen omkring jorden er så konstant som jordens bevægelse, men stadig forandring. Jorden selv er et fast referencepunkt.

Alle himmellegemer er i konstant bevægelse, og bevægelsen af de planeter, solen, månen og stjernerne er stadig forandring. Men på det tidspunkt, hvor en persons fødsel, afhængigt af den nøjagtige placering, dvs bredde og længde, den relative placering af hver planet og andre himmelske organer kan netop kendt. Placeringen af hver planet, aspekter og vinkler af planeter til hinanden og placeringen af månen har en indflydelse på en persons unikke astrologi og horoskoper. For at få det klareste billede, er det nyttigt at have en fødslen chart stoebt. Disse er frit tilgængelige, og det kan være nyttigt at få en dybtgående analyse fra en professionel astrolog. Nogle astrologer tilbyder Natal horoskoper og gratis fødslen chart analyse, som giver horoskop prognoser, forudsigelser og fortolkninger baseret på dine nøjagtige tidspunkt og sted for fødslen.

To mennesker er født i samme nøjagtige sted på samme nøjagtige tidspunkt ville have identiske fødslen diagrammer, men naturligvis de ikke ville være nøjagtig den samme person! Mange indflydelse uden for astrologi bestemme en persons sammensætning. Universet er ikke helt deterministiske. Quantum fysikere tenke på ting som mere probabilistiske. Selvom der er natur, alle vil være enige i, at give næring spiller en vigtig rolle i en persons psykologiske, fysiske, følelsesmæssige og åndelige sammensætning. Astrologi påvirkning, men det gør ikke diktere. Mange forskellige astrologiske indflydelser er på arbejde på et givent tidspunkt, og vi alle har fri vilje til at lytte eller ignorere dem.

De andre store tegn fortolkes baseret på planeten i horisonten og placering af månen på tidspunktet for en persons fødsel på det sted, de er født. Disse er kendt som henholdsvis de stigende tegn, eller ascendanten, og månen underskrive.

Hvad er Ascendanten Tegn og Slægtninge i Opstigende Linje?

Din stigende tegn eller ascendanten, udgør din personlighed og bestemmes af planeten i horisonten den dag du blev født i det sted, du blev født. Dette ændrer cirka hver time. Kendskab til den måned, dag, tid og by i din fødsel, astrologer kan afgøre, hvilken planet blev i horisonten og dermed bestemme din stigende tegn og ascendanten, som er synonymer.

De fleste astrologer vil fortelle dig, at din stigende tegn er lige så vigtig som din søn tegn. Mens solen tegn repræsenterer en persons indre selvstyre og indre oplevelse af livet, de stigende tegn er generelt fortolkes som din udadtil optræder selvstendige.

Mange mennesker, når gætte en persons søndag underskrive, kan faktisk udlede deres stigende undertegne og ascendanten som de er så tet knyttet til personlighed. Mange ting om en person, der ikke forklares ved fødslen underskrive er afsløret af deres stigende tegn.

Hvad er Månen Tegn?

Som du måske har gættet, din månen underskrive beregnes som din søn tegn og repræsenterer konstellation i astrologien, hvor månen var placeret på det sted og tidspunkt for din fødsel.

Månen indflydelse på jorden er fantastisk. Tenk blot på tidevandet. Ikke mindre stor er månen's indflydelse på mennesker, over 70% består af vand! Vi har alle hørt om vanvittige, der kommer fra Luna, hvilket betyder, månen, og forloves skiftende under fuld månen. Symboler som disse minder os om, hvor tet forbundet Månens cyklus af voks og aftagende i løbet af hver måned kan være at vores følelsesmæssige, psykologiske og fysiske tilstand. Problemer har tendens til at komme til et hoved og spørgsmål nå deres kulmination på fuld månen. Den nye månen menes at repræsentere frisk start.

I denne omgang har en persons månen underskrive anses i astrologien for at være nært knyttet til deres følelsesmæssige sammensætning og følelser.

De Tolv Tegn på Stjernetegn

Den astrologiske år, i modsætning til det kalenderår, begynder i foråret på Vernal Equinox med tegn på Aries, symboliseret ved den Ram. Tyr følger Vædderen og er symboliseret ved Tyr, kører den 21 April gennem 21 Mai.

Tyr er efterfulgt af Tvillingerne, symboliseret ved den Tvillinger varig fra maj 22 gennem den 22 juni. Krebsen, den Krabbe følger Tvilling og begynder den 23 Juni slutter den 23 Juli.

Kræft er efterfulgt af Loven de Loven, som er styret af Solen selv, om den 24 juli. Jomfruen følger Krebsen og er det sjette tegn på stjernetegn. Jomfruen sammenfaldende med høsten kører den 24 August - 23 September og er symboliseret af Jomfruen.

Vægten måned september 24 - 23 oktober, symboliseret ved den Skals. Interessant, Vægten er den eneste livløs symbol på hele stjernetegn! Skorpionen, symboliseret ved den Skorpionen løber fra den 24 Oktober gennem 22 November.

Skytten, at Archer, løber fra 23. November - 21 december følgende Skorpionen, omkring tidspunktet for vintersolhverv. Stenbuk, geden, spark ud om vinteren.

Efter Stenbuk, Vandbærer er symboliseret ved vandet Bærer, der løber fra januar 21 - 19 Februar. Efter Vandbærer, Fisk den Fiskene afslutter astrologiske år i træk Februar 20 - Marts 20.

Hver af de tolv stjernetegn tegn er vist nedenfor. Klik på et af de tegn på at nå en detaljeret beskrivelse. Dagligt horoskop prognoser, ugentlige horoskoper, kærlighed horoskoper, dit månedlige horoskop og 2018 horoskoper er også tilgængelige.

Vaedderen, RAM
Vædderen
Marts 21
April 20
Taurus, de Tyr
Tyren
April 21
Maj 21
Tvillingerne, den Tvillinger
Tvillingerne
Maj 22
Juni 22
Kræft, den Krabbe
Krebsen
Juni 23
Juli 23
Loven de Loven
Loven
Juli 24
August 23
Jomfruen, Virgin
Jomfruen
August 24
September 23
Vaegten, Beregningstabellerne
Vægten
September 24
Oktober 23
Skorpionen, den Skorpion
Skorpionen
Oktober 24
November 22
Skytten, den Archer
Skytten
November 23
December 21
Stenbukken, Geden
Stenbukken
December 22
Januar 20
Vandbaereren, Vandet Ihændehaverens
Vandbæreren
Januar 21
Februar 19
Fiskene, fiskene
Fiskene
Februar 20
Marts 20
Personal Horoscope Birth Chart Readings

Free Birth Chart and Natal Zodiac Personality Report

Our in-depth personal astrology reports and personalized horoscopes are all about YOU, based on your zodiac birth chart. Birthday horoscopes, based on your birth place, birth date and time are the most accurate readings available. You'll be amazed by these in-depth astrology forecasts and personal zodiac interpretations. Available online and for immediate download without obligation, so grab your free natal chart, birth chart interpretation and free personality profile today. If you like the sample readings, you'll be thrilled with the full length astrology predictions and reports, on sale now for 2019-2020!Relationship Astrology Love and Sexual Compatibility Report Bundle for Two   Soul Mate Astrology Reading for Two

Ultimate Relationship Horoscope for Two

 Personal OutlookCouple's Astrology Reading for Lovers   Love Life Horoscope for 2019 - 2020


Favorite Astrology Quote: "You are a child of the universe, no less than the trees and the stars.  You have a right to be here.  And whether or not it is clear to you, no doubt the universe is unfolding as it should." - Max EhrmanPersonal Horoscope for 2018


Free Personal Astrology Readings

spacer
o© Millenium Multimedia Corporation 2019 All Rights Reserved
FreeHoroscopesAstrology.com | FreeHoroscopeAstrology.com
Terms and Conditions of Use | Privacy Policy

If you have any questions or concerns, please contact: