Den Astrologi af Planeterne, Solen og Månen for Alle Stjernetegn


Star Lovers Couples Love HoroscopePlaneterne, solen og månen, deres placering i stjernetegn, når du er født og deres bevægelser eller passerer gennem himlen i fortid, nutid og fremtid - disse anses for at være de største påvirkninger af det stjernetegn tegn i vestlig astrologi. Faktisk planeterne give astrologien sin mening. I det øjeblik vi bliver født, hver planet i vores solsystem samt månen og søndag indtog en bestemt stilling, som er repræsenteret i en persons fødslen chart i de forskellige huse i astrologi. Den relative placering af planeter, når de bevæger sig gennem huse form vinkler og aspekter, der er uendeligt forandring. Den inderste planeter bevæge sig hurtigere end de ydre planeter. Således hele generationer kan blive påvirket mere af en planet, end en anden, selv om astrologiske klima kan ændre sig ret hurtigt på grund af den konstante bevægelse af planeterne gennem konstellationer og tegn på stjernetegn. Selv planeter siges at reglen visse tegn, de alle har en vis indflydelse på hvert tegn. Tenker på, hvordan månen påvirker tidevandet, og hvordan det påvirker humør, eller hvordan vi føler, når solen skinner versus en mørk og regnfuld dag, det er let at forestille sig, at der er kræfter i arbejdet i astrologien, måske på linje med tyngdekraften i form af deres indflydelse i vores univers, som vi endnu ikke fuldt ud forstår! Find ud af hvor er planeter i dag, i denne uge, i denne måned og i år sammen med betydningen af de planeter, stjerner og månen i astrologi nedenfor:

Sol The Sun

Selv om solen ikke er en planet, dets placering i din fødsel chart og nuværende placering i stjernetegn der vurderes at have væsentlig betydning. Solen giver liv til alt på kloden. Din fødslen fødslen underskrive er baseret på placeringen af solen i et bestemt stjernetegn konstellation, i det øjeblik du blev født. Fortegnet bringer lys til, hvem du er dybt ned. Det regulerer ego, og lyser din natur og karakter. Solen er også forbundet med din far og den måde, du vedrører mænd. Alle tegn kan have en væsentlig placering af solen i et bestemt diagram. Når solen er placeret positivt, kan du føle sig mere trygge og positive, men du kan også opleve, at du ser fejl og mangler. Sol regler Loven Stjernetegn Astrologi Tegn.

Månen Månen

Månen er tæt forbundet med humør, følelser og instinkter i dyrekreds astrologi. Det er også forbundet med din mor og dine relationer med kvinder i almindelighed. Oprindelig og ubevidste vaner, drev og instinkter er alle i månen domæne. Afhængigt af sin placering i din fødslen chart eller den nuværende fase af månen og dens placering i stjernetegn, kan du opleve, at dit humør svinger som med tidevandet. Nymånedagene afspejle begyndende og fuld måner er kulminations. Månen regler Krebsen Stjernetegn Astrologi Tegn.

Merkur Kviksølv

Merkur er den planet, der styrer kommunikation og handel (kontrakter især). Det domæne er grund, analyse, mundtlige og skriftlige udtryk, samt handel. Hvis Merkur er fremherskende i din nuværende horoskop eller fødsel diagram, du vil have tendens til at være mere kommunikative og ekspressive. Når Merkur er tilbageskridt, en tre gange årligt fænomen hvor mærker synes at bevæge sig baglæns gennem luften, er der en tendens til at være forstyrrelser og forsinkelser i forbindelse med kommunikation, teknologi, business og rejser. Som Merkur spore igen sine trin, kan du opleve, at forsinkelser arbejde til din fordel, mens du løse gamle spørgsmål ved gennemgang gamle område. Merkur regler både Tegn af Tvillingerne og Jomfruen Son Tegn.

Jordern Venus

Venus er den planet af kærlighed, skønhed og kreativitet. Hun inspirerer kunst, romantik og også formue. Når Venus er fremherskende i en persons chart eller den nuværende astrologiske Udlæg, de modtager ekstra gaver i deres udseende og tiltrækningskraft, som strækker sig til folk, såvel som deres finansielle udsigter. Venus er den planetgearet lineal af både Vaegten Søl Tegn og Tegn af Tyren.

Mars Mars

Mars var den antikke gud for krig og dens indflydelse er energiske og aggressive. Denne planet får os alle fyret op om noget, og noget, afhænger af, hvor Mars ligger i din fødslen chart eller i din nuværende horoskop. Ofte efter Mars transitflows vi befinder os afløbne, men vi har tendens til at gøre fremskridt. Mars er den regent af Stjernetegn Tegn af Vædderen.

Jupiter Jupiter

Planeten Jupiter handler om lykken, lejlighed og optimisme. Tænk stort! Jupiter bringer gaver i form af ekspansion og vækst. Vi har alle Jupiter i vores signal om en gang i tolv år, og det er tid til at gå til guld. I modsætning til Saturn, du ikke har generelt nødt til at bryde din ryg til at modtage disse gaver. Men vi skal svare på døren, når lejlighed slag! Jupiter er en af de langsommere flytter ydre planeter. Jupiter regler Tegn af Skytten.

Saturn Saturn

Saturn er en anden stor planet, ligesom Jupiter, men dens indflydelse er mere om hindring og begrænsning. Saturn stiller os over den meget hindringer nødvendigt for os at vokse. Udfordrende og streng, Saturn er en taskmaster og vil ikke forlade dig alene, indtil du lære skal du for at komme videre og finde vores sikkerhed og tryghed. De fleste af os ansigt vores "Saturn Retur" omkring vores 30. fødselsdag, når Saturn vender tilbage til den position, det besatte, da vi blev født. Dette er en del af grunden til at dreje 30 føles som en sådan beroligende! Saturn regler Stenbukken Tegn ind Astrologi.

Uranus Uranus

Et forholdsvis nyere planet, opdager af Uranus faldt sammen med nogle af de store gennembrud i det 20. århundrede, herunder rumfart. Dette er den planet af forandringer, som ofte er uventet. Nogle mener, Uranus at være en rebel, upending de eksisterende paradigmer og normer, men fremskridtene er uundgåelig og Uranus vil ikke holde op, før det er nået. Uranus er den regent af Vandbaereren Sol Tegn ind Astrologi.

Neptun Neptune

Neptun menes at være den planet af fantasi, illusion og bedrag, især selvstændige bedrag. Undertiden har vi brug for at springe det spor, og udforske fantasier eller komme i kontakt med vores følsomhed, så indflydelsen er ikke helt negativ. Men tilstedeværelsen af Neptun kan være forbundet med stofmisbrug som en flugt fra virkeligheden. Neptun regler Stjernetegn Tegn af Fiskene.

Pluto Pluto

Pluto er planetens mest forbundet med bevidstløs, sex og død. Det er også forbundet med genfødsel. Alle ting okkulte og åndelige er inden for Pluto og det er ofte gennem påvirkning af denne planet, og i løbet af Pluto transitter, at vi finder vores sjæl. Pluto regler Tegn af Skorpionen.


Dagens Stjerner, Planeter og forudsigelser fra stjernetegn Tegn

Du kan få dit daglige stjerner og dagens horoskop forudsigelser fra dyrekreds tegn fra nedenstående lænkes. Daglig Stjernetegn astrologi prognoser er tilgængelige fra toppen astrologer online. Vi har også vores egen fri daglige horoskop for i dag og i morgen.

Vaedderen Gratis Daglig Stjernetegn
Vædderen Stjernetegn Stjerner
Marts 21
April 20
Tyren Daglig
Tyren Daglig Stjernetegn
April 21
Maj 21
Tvillingerne Daglig Stjerner
Tvillingerne Daglig Prognose
Maj 22
Juni 22
Krebsen Stjerner Dagligt
Krebsen Stjerner Dagligt
Juni 23
Juli 23
Loven Stjernetegn Stjerner
Loven Stjernetegn Dagligt
Juli 24
August 23
Jomfruen Dagligt Stjernetegn Stjerner
Jomfruen Stjernetegn Stjerner
August 24
23 September
Vaegten Dagens Stjerner
Vægten Stjernetegn Dagligt
September 24
Oktober 23
Skorpionen Dagens Stjernetegn
Daglig Skorpionen
Oktober 24
November 22
Skytten Stjernetegn Stjerner
Skytten Dagligt
November 23
December 21
Stenbukken Stjernetegn Stjerner
Dagens Stenbukken Prognose
December 22
Januar 20
Vandbaereren Stjernetegn Stjerner
Vandbæreren Dagligt
Januar 21
Februar 19
Fiskene Stjernetegn Stjerner
Dagens Stjerner for Fiskene
Februar 20
Marts 20
Personal Horoscope Birth Chart Readings

Free Birth Chart and Natal Zodiac Personality Report

Our in-depth personal astrology reports and personalized horoscopes are all about YOU, based on your zodiac birth chart. Birthday horoscopes, based on your birth place, birth date and time are the most accurate readings available. You'll be amazed by these in-depth astrology forecasts and personal zodiac interpretations. Available online and for immediate download without obligation, so grab your free natal chart, birth chart interpretation and free personality profile today. If you like the sample readings, you'll be thrilled with the full length astrology predictions and reports, on sale now for 2019-2020!Relationship Astrology Love and Sexual Compatibility Report Bundle for Two   Soul Mate Astrology Reading for Two

Ultimate Relationship Horoscope for Two

 Personal OutlookCouple's Astrology Reading for Lovers   Love Life Horoscope for 2019 - 2020


Favorite Astrology Quote: "You are a child of the universe, no less than the trees and the stars.  You have a right to be here.  And whether or not it is clear to you, no doubt the universe is unfolding as it should." - Max EhrmanPersonal Horoscope for 2018


Free Personal Astrology Readings

spacer
o© Millenium Multimedia Corporation 2019 All Rights Reserved
FreeHoroscopesAstrology.com | FreeHoroscopeAstrology.com
Terms and Conditions of Use | Privacy Policy

If you have any questions or concerns, please contact: